Activiteit

Iyengar Yogales op IJburg

elke maandag, woensdag   |   9:30 uur   |   Naar Zee

bij: Paula Soares en Cecile Russi

lokatie: NAAR ZEE YOGA Bert Haanstrakade 102, IJburg

 

lestijden vanaf 11 juni 2018:

maandags 09:30-11:00 - level 1-2 (t/m 9 juli): Paula Soares

woensdags 18:30-19:45 - level 1 (basis): Cecile Russi


IYENGAR YOGA
De vorm van yoga waarin wordt les gegeven is gebaseerd op de methode van B.K.S Iyengar.

Tijdens deze actieve, uitdagende yogalessen worden de houdingen (asanas) met aandacht voor détail uitgelegd. Zo kom je tijdens de les in een diepe concentratie. Iyengar noemde zijn methode daarom 'meditatie in actie’.

Het is bij Iyengar-yoga belangrijk dat je veilig en naar eigen vermogen aan het werk gaat: je concentreert je op jezelf en je hoeft je aan niemand te meten. Je maakt gebruik van onder andere de muur, stoelen, dekens, blokken en riemen om met meer gemak te kunnen werken en een houding te gaan begrijpen. Zo leer je wat jij uit de houding kunt halen. Waar nodig word je op een rustige, concrete manier gecorrigeerd. Als je lichaam in de houdingen goed in lijn is ervaar je fysiek én geestelijk ruimte en balans. Aan het eind van de les wordt er uitgebreid ontspannen en ga je weer vol energie naar huis.

 

Bekijk de website voor meer informatie over Iyengar yoga.

Aanmelding via Naar Zee.

kosten: met korting
kosten toelichting: kijk voor alle prijzen op de website van Naar Zee. Zo kan je de hele zomer voor €65 yogales volgen (8 lessen)!
doelgroep:  Alle volwassenen
leeftijd: Vanaf 16 jaar
type:  Workshop /les
datum: di 13 februari 2018
gestart op: do 18 januari 2018
beëindigd op: vr 31 augustus 2018
meer info over locatie: Prachtige, ruime studio met uitzicht op het IJmeer. Er is vloerverwarming. Van de ruimte zelf kom je tot rust – een goed startpunt voor de yogales. En het is er bovendien heel gezellig. Matten, blokken e.d. zijn aanwezig. Bij Naar Zee worden ook lessen gegeven in andere vormen van yoga (o.a. Hatha en Kundalini). Je kunt op een strippenkaart van álle lessen gebruik maken.
meer info: www.yogalesdoen.nl