Activiteit

Voetbalkampen bij AFC IJburg en DRC tijdens de laatste week van de zomervakantie (28 aug. t/m 1 september)...

ma 28 aug 2017 - vr 1 sep 2017 , 9:30 - 16:00 uur

De vakantie zit er bijna op maar gelukkig zijn er in de laatste week, van maandag 28 aug. t/m vrijdag 1 sept., nog voetbalkampen bij AFC IJburg en DRC. Nog even heerlijk de hele dag voetballen voor school weer begint. Iedere dag van 9.30 - 16.00 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Je kunt voor 1 of meer dagen inschrijven en de kampen zijn bedoeld voor kinderen van 5 t/m 14 jaar.

Tijdens de voetbalkampen werken samen met Voetbalschool Twinball, de Voetbalschool van Hamza en Rafik. Hamza, bij velen wel bekend, was dit jaar de trainer van de succesvolle JO10-1 van AFC IJburg en Rafik was bij Ajax één van de bedenkers van de Twin Games, de spelvorm waarin de jeugd van Betaald Voetbalclubs hun competitie afwerkt. Samen bedachten zij een nieuw en revolutionair concept; Twinball. Tijdens de zomervakantie staan onze kampen volledig in het teken van deze spraakmakende nieuwe methode.

De Twinball visie gaat o.a. uit van de volgende kernwaarden (Voor meer info kijk op twinball.nl):
- Plezier
- Breincentraal & Senseball trainingen
- Balans & Tweebenigheid
- Stimuleren van gezonde voeding
- Focus en bewustzijn

Verder worden kinderen in de Twinball visie gewaardeerd op inzet en progressie maar nooit op de uitkomst. Het gaat erom dat ieder kind op zijn eigen niveau stappen maakt.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN! 

De Voetbaldagen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Iedereen kan meedoen. Of je nu lid bent bij AFC IJburg of bij een andere club maar ook als je helemaal nergens lid bent. Je kunt voor één dag inschrijven maar uiteraard ook voor twee of meer dagen. Iedere deelnemer krijgt een Brazilië kledingpakket (shirt, broekje, kousen). Als je het kledingpakket al hebt, kun je ook kiezen voor 15 euro korting op het inschrijfgeld.

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen. Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma. Lunch, fruit en al het andere eten en drinken gedurende de dag worden door ons verzorgd.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN! 

 Kosten p.p. MET Brazilië kledingpakket:
1 dag:     € 59,95               
2 dagen: € 104,95             
3 dagen: € 149,95             
4 dagen: € 194,95             
5 dagen: € 239,95            


Mocht uw kind nu al in het bezit zijn van ons Brazilië kledingpakket dan kunt u ook kiezen voor 15 euro korting. Het is dan wel de bedoeling dat uw kind zijn/haar tenue tijdens het kamp draagt.

Kosten p.p. ZONDER Brazilië kledingpakket:
1 dag:     €  44,95              
2 dagen: €  89,95              
3 dagen: € 134,95             
4 dagen: € 179,95             
5 dagen: € 224,95            

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN! 

Heeft u vragen; stuur dan een mail naar info@soccerid.nl

 

Locatie
En wel bij voetbalclub AFC IJburg
Kosten toelichting
Je betaalt een bepaald bedrag per dag om deel te kunnen nemen
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 14 jaar
Thema
Sport / spel
start / einde
Gestart op ma 28 augustus 2017. Beƫindigd vr 1 september 2017
Illustration
 
Deel dit: