Activiteit

Kinderfilm Selmaril

zaterdag 11 februari 2017 , 20:30 - 21:40 uur

Selmaril is een vrijwilligersproject van IJMOVE in samenwerking met HUATV, van acteur Ruben van der Meer. IJMOVE is opgezet door Judith van der Blom, Sally Lodewijks, Tinka van Hulzen en Renie van Putte.
In meer dan een jaar tijd hebben jongeren van IJburg onder begeleiding van IJMOVE een film gemaakt. Van de eerste letter tot het laatste beeld hebben de jongeren: scenario geschreven, productie gedaan, geacteerd, gedanst, geluid gedaan, gefilmd, geregisseerd, gemonteerd, kostuums ontworpen, stop-motion gemaakt en filmmuziek gecomponeerd. Het resultaat van al deze inspanningen wordt gepresenteerd op

Selmaril gaat over Nicky, een tiener waarvan de ouders opeens spoorloos verdwenen zijn. Na een vaag telefoontje van ene dr. Ciderwald spreekt Nicky met hem af in zijn laboratorium. Hij vertelt dat haar ouders zoek zijn geraakt bij een obscuur wetenschappelijk experiment en dringt er op aan dat Nicky haar amulet (Selmaril) meeneemt. Ze vertelt Teun, een goede vriend, over het amulet en haar ontmoeting met dr. Ciderwald. Als Nicky niet op de afgesproken tijd terug is schieten Teun en haar vrienden haar te hulp.

 

Locatie
Theater Vrijburcht
Kosten
Met korting
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: