Persoon

Renie van Putte

Bewoner, Pubers en opvoeden
wie is Renie?
Samen met Michel en onze twee puberdochters woon ik aan de haven van IJburg.
werk en hobbies
Ik ben Renie van Putte, eigenaar van Jongerencoaching IJburg. Ik help ouders die even niet meer weten wat ze moeten doen en zich kleine of grote zorgen maken. Kan gaan over geen huiswerk maken en slechte schoolresultaten. Kan gaan over veel te veel gamen. Over ‘foute’ vrienden, blowen en drugs. Over slaapproblemen en spijbelen. Over ontwikkelingsproblemen als autisme en ADHD in de puberteit. Ook help ik pubers met faalangst, hooggevoeligheid, motivatie of andere puberproblemen. Daarnaast begeleid ik de jongeren die bij Scoolz voor huiswerkbegeleiding komen zich te motiveren om aan de slag te gaan.

Mijn hobbies zijn lachen, wandelen, met mijn gezin dingen doen, goede films kijken, vrienden en tennissen.
omgeving
Ik geniet ervan dat er voor mijn deur gevoetbald wordt door kinderen, jongeren en ouders. En dat er in de zomer volop gezwommen wordt in het water. Lekker ongedwongen en laagdrempelig. Voor iedereen toegankelijk.
de droom van Renie
IJburg is een wijk met veel jeugd. Ik hoop op een wijk waarbij jongeren, kinderen, ouderen en volwassenen goed met elkaar samenleven. Waarbij de jongeren voldoende ruimte en activiteiten vinden om goed met elkaar om te gaan.

Ik zet mij graag in voor activiteiten die met kinderen, school, jongeren, muziek en sport te maken hebben.
expertise
Hulp bij leer-, gedrags- en opvoedproblemen voor pubers en ouders.
telefoon: - log in om het telefoonnummer te zien -
Organisaties waaraan Renie verbonden is

IJburgDroomt-IJburgDoet

Y-Connect

ZZP IJburg

Locaties van Renie

Scoolz