Activiteit

Speelgroep Bij Eef!

elke woensdag   |   9:00 - 13:00 uur   |   Bij Eef

Zin om lekker Bij Eef te komen spelen met kindjes van je eigen leeftijd? Op woensdag- en vrijdagochtend staat de deur voor je open om gezellig binnen te komen! 

De mama’s & papa’s kunnen gezellig met elkaar kletsen onder het genot van een theetje of koffie met iets lekkers erbij en voor jou is er ruim voldoende speelgoed én natuurlijk een hoop andere kindjes om mee te spelen. 

Voor wie?

Kindjes van 0 tot 4 jaar samen met papa, mama, oma, opa of oppas!

Wanneer?
Woensdag: van 10.00 – 12.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 12.00 uur 

Gratis advies!
Op vaste dagen in de maand is er een opvoedcoach of lactatiedeskundige aanwezig die graag advies geeft en al je vragen met liefde beantwoord.

Kosten:
Losse speelochtend € 2,50, 10 keer spelen € 20,00 (3 maanden geldig), drankjes en iets lekkers voor eigen rekening
Aanmelden is niet nodig, kom gezellig binnen wanneer het je uitkomt.

leeftijd: Tot/met 12 jaar
datum: wo 3 januari 2018
gestart op: wo 25 januari 2017
beëindigd op: wo 3 januari 2018
meer info over locatie: In het hart van IJburg vind je een warme, veilige plek waar kinderen en ouders in een ongedwongen en gezellige sfeer elkaar kunnen ontmoeten, samen zijn en met elkaar verbinden. Er is ruimte om op een speelse manier te leren, ontwikkelen en te inspireren met als doel dat iedereen lekker in zijn vel zit en expressie kan geven aan zichzelf. Doe een dansje…bij Eef Vier je verjaardagsfeestje…bij Eef Kom gezellig thee drinken…bij Eef Laat je coachen….bij Eef Kom lekker spelen…bij Eef Kom op muziekles…bij Eef Doe nog veel meer…bij Eef Voel je thuis Bij Eef!