Activiteit

Denk mee over Ruimte voor Initiatief!

dinsdag 5 januari 2016 , 17:30 - 21:00 uur

Maatschappelijke initiatieven zijn niet meer weg te denken uit Amsterdam. Soms lopen dit soort initiatieven tegen beperkingen en grenzen aan. Daarvoor wil de gemeente Amsterdam nieuwe oplossingen en benaderingen zoeken onder de naam ‘Ruimte voor Initiatief’. We zijn op zoek naar casussen die als experiment willen dienen om Ruimte voor Initiatief vorm te geven.

Heeft u een initiatief waarbij meerdere onderdelen van de gemeentelijke organisatie betrokken zijn? En loopt u hierdoor tegen beperkingen of grenzen aan? Of wilt u meedenken over dit onderwerp? Dan nodigt de Bestuurscommissie Oost u van harte uit mee te praten over richtlijnen voor Ruimte voor Initiatief.

Dit kan op dinsdag 5 januari van 18.00 tot 21.00 uur in het Volkshotel, Wibautstraat 150. Voor een maaltijd wordt gezorgd. Meld uw initiatief en aanwezigheid aan bij Marcelle Pasma via m.pasma@amsterdam.nl. 

Kijk voor meer informatie over Ruimte voor Initiatief en over de voorwaarden voor deelname op www.amsterdam.nl/werkenaanwijken

 

Locatie
Volkshotel, Wibautstraat 150
Kosten
Gratis
Deel dit: