Activiteit

Kerst Kamp bij AFC IJburg van 21 t/m 23 december

maandag 21 december 2015 , 9:30 - 16:00 uur

Wat is die winter toch altijd vervelend. Veel binnen en weinig buiten terwijl kinderen juist behoefte hebben aan frisse lucht. Daarom gaan we bij AFC IJburg ook tijdens de Kerstvakantie gewoon door met buiten voetballen. Heerlijk trainen, partijtjes spelen, dollen, rennen en heel veel lol maken. Zo veel lekkerder dan binnen zitten...

Tijdens het Kerst Kamp komen alle onderdelen van onze mooie sport aan bod. Denk aan voetenwerk, balcontrole, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspellen. Het is de bedoeling dat je onder leiding van onze coaches elke dag weer een stapje beter wordt.

 KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN.

 Het Kerst Kamp is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar en wordt gehouden    op de velden van AFC IJburg van maandag 21 t/m woensdag 23 december. Iedereen kan meedoen. Of je nu lid bent bij AFC IJburg of bij een andere club maar ook als je helemaal  nergens lid bent. Je kunt voor één dag inschrijven maar ook voor 2 of voor 3 dagen. Op verzoek van veel ouders houden we de Argentinië en Brazilië tenues er nog even in maar uiteraard kun je ook weer kiezen voor 20 euro korting op het inschrijfgeld. De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald). Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN.

Kosten p.p. (incl. fruit, eten & drinken en incl. Argentinië of Brazilië tenue):
1 dag    :                €  59,-
2 dagen:                €  99,-
3 dagen:                € 139,-

Kosten p.p. (incl. fruit, eten & drinken en 20 euro korting en dus ZONDER tenue):
1 dag    :                €  39,-
2 dagen:                €  79,-
3 dagen:                € 119,-


KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN.

Heeft u vragen; stuur dan een mail naar info@soccerid.nl

 

 

Locatie
Het Kerst Kamp wordt gehouden op de velden van AFC IJburg..
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 14 jaar
Thema
Sport / spel
bijzonderheden
Inschrijving is in volle gang...
Deel dit: