Wens

Dat blok61c door de Alliantie wordt afgebouwd

Overig > Overig
Geplaatst op 12 april 2014, 10:22 uur
Blok61c is gelegen tussen de Emmy Andriessestraat en de Eva Besnyostraat. In het ontwerp staat een gezellig binnenhaventje met steiger getekend. Dit lijkt mij een mooi ontmoetingspunt voor de omringende blokken. De Alliantie heeft recent bijgetekend voor woningen op Zeeburgereiland. Op de vraag wanneer ze blok61c gaan afmaken komt geen antwoord, misschien gaan ze herontwikkelen. Het blok is onaf. Het zou fijn zijn als IJburg eerst afgebouwd wordt alvorens verder gebouwd wordt op Zeeburgereiland.
Mensen die deze wens delen: 2
Deel dit:
2 reacties

Kathelijne van der Molen

Beste Annette, ik ben het met deze wens niet eens. Ik woon zelf op de Peter Martensstraat en wij als bewoners genieten enorm van het lege veld met grote schommel voor onze kinderen achter onze tuinen.
Ik heb ook geen idee over wel binnen haventje u het heeft; er staan huizen gepland die direct aa Lees meer
vr 18 april 2014 12:50

A. Oudejans

Kathelijne, als je googelt op blok61c dan zie je dat er inderdaad woningen aan het water komen, maar in het midden is er een inham getekend, deze komt het grasveld dus binnen met aanlegsteiger. De schommel is leuk maar als er toch niet gebouwd gaat worden dan kan de kavel wel creatiever afgewerkt wo Lees meer
za 26 april 2014 20:31
Wil je reageren? Meld je dan aan.
Personen die deze wens delen: 2