Wens

Scooters en snorfietsen toestaan op de Nesciobrug

Overig > Verkeer
Geplaatst op 2 april 2014, 10:55 uur
Waarom niet? De scheiding tussen de weghelften zou dan wel wat duidelijker mogen, en misschien een snelheidsbeperking invoeren op de brug, max 30 of zo, maar het kan prima. En technisch is er geen enkel bezwaar; er kan zelfs met auto's over gereden worden.
Mensen die deze wens delen: 5
Ik deel deze wens Ik wil helpen Ik wil trekker zijn
Deel dit:
3 reacties

Kees Lakerveld

do 24 april 2014 22:07
Volgens verschillende media deed zich op dinsdag 23 april 2014 een ernstig ongeluk voor op de Nesciobrug waarbij een motorrijder betrokken was. Er moest zelfs een trauma-helicopter aan te pas komen om de gewonde te helpen.
Het was niet het eerste ongeluk op de brug.
Dit toont (eens te meer) aan dat de... lees meer

Mathijs Resink

za 26 april 2014 21:02
Volgens mij is nog helemaal niet duidelijk of dit ongeluk (mede) veroorzaakt is door de bestuurder van de scooter. Feit is wel dat gebruikers van de Nesciobrug, en dat zijn in de meeste gevallen fietsers, na de afdaling met een enorme vaart - en grote bocht - 'blind' het fietspad oprijden.

Joep Zijp

ma 28 april 2014 11:29
Het ligt niet perse aan een bepaald type vervoersmiddel dat er daar ongelukken gebeuren. Overigens heeft een motorfiets daar al helemáál niks te zoeken. Bij het verlaten van de brug en inrijden in het park zouden vertragende maatregelen zoals hekjes drempels of een s bochtje aaggelegd kunnen worden o... lees meer