Samenwerking met IJburgernieuws


Hallo IJburg werkt nauw samen met het IJburgernieuws (ijburgernieuws.nl). Het IJburgernieuws is de enige papieren krant volledig gericht op IJburg. Andere kranten hebben een groter vespreidingsgebied, zoals de IJOpener (ijopener.nl), gericht op Oostelijk Havengebied, Indische buurt, IJburg en Zeeburgereiland, de Brugkrant (debrugkrant.nl): gericht op Amsterdam Oost en omstreken, en de Echo (echo.nl): gericht op heel Amsterdam.

Doordat het IJburgernieuws volledig gericht is op IJburg levert deze krant het meest relevante nieuws en de meest relevante advertenties. Het IJburgernieuws neemt vaak nieuws over van Hallo IJburg en verwijst ook regelmatig door naar Hallo IJburg voor meer en/of actuelere informatie.

Hoewel wij digitale informatie van groot belang vinden om redenen van snelheid, actualiteit en transparantie, hechten we ook veel belang aan een papieren krant zoals het IJburgernieuws, omdat er (ook op IJburg) veel mensen zijn die liever een krant lezen.

Daarom gaan we in de loop van 2018 enkele functies toevoegen aan Hallo IJburg.

  1. Iedereen die iets plaatst op Hallo IJburg, krijgt automatisch de vraag om dit aan te bieden aan de redactie van het IJburgernieuws

  2. Iedereen die aanbod plaatst, krijgt de suggestie aangeboden om te adverteren in het IJburgernieuws.

 Het IJburgernieuws verschijnt elke eerste woensdag van de maand. De uiterste deadline voor het aanleveren van nieuws is de maandag voor de publicatie. Maar als je graag iets wilt (laten) publiceren, neem dan zo snel mogelijk contact op met de redactie via een mail naar Hans Peijs.Wil je adverteren in het IJburgernieuws, dat is al mogelijk vanaf €25,-. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met verkoop@ijburgernieuws.nl