De beheerders van een netwerk kunnen via het blauwe menu, item 'Content', alle gegevens benaderen die geplaatst zijn op de website.
Alle gegevens kunnen worden bekeken en gewijzigd.
De meeste gegevens kunnen ook worden verwijderd. Gegevens die gedeeld worden met andere netwerken, kunnen niet worden verwijderd uit de database, maar ze kunnen wel worden verwijderd uit jouw eigen netwerk. Hiervoor moet je naar de tab 'Admin'. Klik in de tabel met netwerken op het prullebakje achter je eigen netwerknaam.