Extra toestemmingen
Gebruikers van de website mogen alleen informatie plaatsen als ze een correcte naam en profielfoto gepubliceerd hebben.
Er zijn echter twee bijzondere permissies die je als beheerder kan toekennen:
- Ook anoniem plaatsen
Je kan iemand toestaan om informatie te plaatsen, ook al heeft deze persoon geen profielfoto of zelfs geen publiek profiel. Dit kan je doen als iemand goede redenen heeft om niet zichtbaar te willen zijn, maar je wilt deze persoon wel rechten geven om informatie te plaatsen.
Je kan dat doen door bij de gegevens van deze persoon bij jouw netwerk (*) de optie "Mag altijd plaatsen" aan te vinken.
- Doorplaatsen
Je kan iemand toestaan om informatie die deze persoon in een ander netwerk heeft geplaatst, direct ook in jouw netwerk te publiceren (dus zonder te kopieren).
Je kan dat doen door bij de gegevens van deze persoon bij jouw netwerk (*) de optie "Mag vanuit andere netwerken doorplaatsen" aan te vinken. Als deze persoon in een ander netwerk een activiteit, een project, een bericht of een aanbod plaatst, dan verschijnt de tab "Doorplaatsen". Hier kan de persoon ervoor kiezen om deze informatie ook in jouw netwerk te publiceren.
(*): je komt hier door op de profielpagina van de persoon te klikken op "Bekijk gegevens bij dit netwerk" of door in de wijzig-modus op de Admin-tab bij Netwerken te klikken op de regel van jouw netwerk.
Let op: de personen die dit betreft, moeten wel zorgen dat ze zelf eerst bij jouw website zijn geregistreerd als deelnemer.