Vacature/hulpvraag

Vrijwilliger Kunstuitleen Factor IJ

Geplaatst op 24 juni 2022, 11:09 uur
Illustration

VACATURE VRIJWILLIGER MEDEWERKER KUNSTUITLEEN

Vrijdag en zaterdag 11:00 – 18:00 uur

Factor IJ is op zoek naar creatieve en proactieve vrijwilligers die helpen bij het runnen van de kunstuitleen, designshop en het kunstcafé van Factor IJ. Wil je één of meerdere dag(del)en in een inspiratievolle omgeving aan de slag? Hou je van kunst en design en ben je bereid om een barista-workshop te volgen zodat je perfecte cappuccino kan zetten? Vind je het leuk om met mensen om te gaan én ben je handig op de computer? Stuur dan een mail met je gegevens en motivatie naar info@factor-ij.amsterdam.

Taken:
-    Je bent het visitekaartje van Factor IJ
-    De voornaamste taak van de medewerker kunstuitleen is het invoeren, uitlenen en innemen van kunstwerken d.m.v. het computerprogramma KIDS, het verkopen en inpakken van artikelen uit de designwinkel en het runnen van de koffiecorner in het Kunstcafé
-    Je helpt bij het inrichten van exposities en bij openingen en evenementen
Daarnaast staan we altijd open voor eigen initiatief. Denk aan: acquisitie van bedrijven, een kunstenaar interviewen, een filmpje of foto’s maken voor de website of Instagram, meehelpen aan educatieve programma’s of een persbericht schrijven.

Profiel:
-    Je werkt zelfstandig en bent proactief
-    Je kan regelmatig bijspringen in het weekend
-    Je wil je graag verbinden aan een jonge culturele instelling om te bouwen aan een toekomst op IJburg
-    Je bent klantgericht en spreekt goed Nederlands
-    Ervaring is niet nodig, maar affiniteit met kunst en design wel

Wat we bieden:
Wij bieden je een mooie kunstzinnige omgeving en een team van vaste medewerkers die je helpen met inwerken. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en daarnaast krijgt elke vrijwilliger een gratis abonnement op de kunstuitleen en korting op design uit de winkel.

Over Factor IJ
Wij zijn Factor IJ, een kunstuitleen en culturele ontmoetingsplek in één. Ons platform nodigt je uit om kunst onderdeel te maken van je dagelijks leven. Onze unieke hedendaagse kunst- en designcollectie met ruim 3000 kunstwerken van voornamelijk Amsterdamse kunstenaars biedt volop inspiratie. Factor IJ maakt het mogelijk onderscheidende kunst en design te ervaren, te beleven en mee te nemen naar je eigen huis. Je huurt of koopt simpel en betaalbaar je favoriete kunstwerk en creëert hiermee je eigen persoonlijke sfeer in je woonomgeving.

Wil je meer weten over Factor IJ? Kijk op onze website www.factor-ij.amsterdam en / of loop eens bij ons binnen op IJburg.

Heb je interesse, stuur je CV naar info@factor-ij.amsterdam ter attentie van Sophie Speklé. Of bel met 020 - 2100160 op woensdag tot en met zaterdag tijdens openingstijden.

Organisatie
Factor IJ
contactpersoon
Sophie Speklé
Ingangsdatum
per direct
herhalend
Vrijdag en/of zaterdag
Beloning
Wij bieden je een mooie kunstzinnige omgeving en een team van vaste medewerkers die je helpen met inwerken. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en daarnaast krijgt elke vrijwilliger een gratis abonnement op de kunstuitleen en korting op design uit de winkel.
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon