Vacature/hulpvraag

Gezocht medewerker en vrijwilligers voor Winterfeest IJburg met echte IJsbaan

Geplaatst op 26 oktober 2021, 13:39 uur
Illustration

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de periode donderdag 2 december tot en met zondag 19 december 2021. Werkzaamheden zijn een helpende hand bieden. Het Winterfeest IJburg met ijsbaan en zes kerstchaletjes worden op het Joris Ivensplein opgebouwd van donderdag 2 december tot en met zondag 5 december. Vanaf maandag 6 december tot en met 18 december is de ijsbaan voor het publiek geopend. We zoeken nog vrijwilligers die ons een  paar uurtjes komen helpen. Elke hulp is welkom! 

Werkzaamheden o.a. zijn: ijsmeester zijn, bij de schaatsuitleen staan, kaartjes knipper of assistentie verlenen aan de scholen die overdag met hun leerlingen komen schaatsen. In ruil mag je gratis schaatsen op de ijsbaan en krijg je een warme choco met kerststol! 

Daarnaast zoeken we iemand die per direct een betaalde klus voor ons kan doen. Iemand met evenementen organisatie ervaring. Werkzaamheden zijn o.a.: het vinden van horeca ondernemers die een chaletje op de ijsbaan willen huren. Verspreiden van posters en flyers op  IJburg en Zeeburgereiland. Opvolgen van de gelegde contacten met scholen op IJburg en Zeeburgereiland. Betaling in overleg. 

Ingangsdatum
Per heden
Deel dit:
Vraag gesteld door