Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Docent cursus naaien

Geplaatst op 20 april 2021, 17:20 uur

Ben je inspirerend en hartelijk? Kun je goed naaien en heb je zin om dat andere mensen te leren? Dan ben jij onze nieuwe juf (of meester ;-)

EEN DAGDEEL NAAIEN
Voor een cursus naaien zoeken wij een vrijwillige naaidocent, of iemand die heel goed kan naaien.

We werken onder meer met beprint bisonyl-doek en stevige stoffen op industriële naaimachines. Onze cursisten zijn vrouwen in ontwikkeling. Bij Tex is iedereen welkom: vrouwen die een kans kunnen gebruiken en tevens vrouwen die kansen kunnen geven. We maken producten ‘met een verhaal’, want we gebruiken materiaal dat anders was weggegooid. Behalve het naaien van tassen en hangmatten, zijn we gestart met de verkoop van tassen in onze webshop, via-via en op markten. 
Wij zoeken iemand: -die het leuk vindt om met een groep diverse vrouwen te werken -met een goede kennis van naaitechnieken en patronen maken -die ervaring heeft met industriële naaimachines -en die op een opbouwende manier feedback kan geven

Wij bieden: -een dagdeel per week lesgeven in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers (kleinere groepjes dan normaal vanwege Corona) -een paar uur per week overleg met ons team (gezellig!) via What’s app, of op 1,5 meter afstand

AANMELDEN

Stuur een mailtje naar: hallo@tex-space.com

Of kijk op de website: www.tex-space.com

Organisatie
Tex
contactpersoon
Jolanda Kirpensteijn
Ingangsdatum
In overleg.
herhalend
Elke week een dagdeel. Welk dagdeel is in overleg.
Beloning
Helaas kunnen we geen vergoeding betalen. De beloning zit in de samenwerking. Ons team heeft veel plezier in het werk in- en rondom de lessen. Ook leren wij zelf veel van al onze activiteiten en cursisten.
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon