Vacature/hulpvraag

De Buurtcamping IJburg zoekt buurtverbinders, organisatietalenten en aanpakkers

Geplaatst op 10 februari 2021, 13:16 uur
contactpersoon Mariska van Zanten

Het gaat goed met De Buurtcamping, afgelopen jaar deden meer dan 1100 Amsterdammers mee aan 5 verschillende Buurtcampings (1 met en 4 zonder kamperen en allemaal corona-proof) en ontmoetten zij vele buurtbewoners. Dit jaar streven we naar het organiseren van méér dan 5 Buurtcampings in Amsterdam. 

Daarom zoeken we buurtverbinders, organisatietalenten en aanpakkers die zin hebben om zélf een mooie Buurtcamping te organiseren in eigen park. Spreekt dit jou aan?!

 Ben jij - of ken jij - iemand die:

  • Goed kan organiseren en samenwerken
  • Hart voor de buurt heeft
  • Een ECHTE buurtverbinder is
  • Die wil bijdragen aan een socialere buurt? 

Kijk dan eens op onze site https://debuurtcamping.nl/vakantieplannen/ en download de beheerdersfolder.


Op 17 februari is er een ONLINE informatiebijeenkomst van 20:00 - 21:00 

Dan vertellen we je alles over het organiseren van een Buurtcamping. Meld je hiervoor aan via de mail: amsterdam@debuurtcamping.nl dan ontvang je een zoom-link.

Event FB: https://www.facebook.com/events/300593541649698

ingangsdatum Maart 2021 - oktober 2021
herhalend Wekelijkse activiteiten
beloning Een warm hart en fantastisch Buurtcamping weekend. Vele ontmoetingen die bijdragen aan het sociale klimaat van de buurt door bijvoorbeeld te zorgen voor nieuwe vriendschappen en relaties, meer thuisgevoel en minder angst voor ‘de ander’. Een vrijwilligersvergoeding Begeleiding: - Vanuit De Buurtcamping van de regiobeheerder - Via De Buurtcampus: een leertraject voor mensen die hun talent willen ontplooien als sociaal ondernemer op lokaal niveau - De Campinggids: Alle kennis over het organiseren van Buurtcampings verzameld in een online gids
Illustration