Vacature/hulpvraag

Gezocht: Bestuursleden voor Jeugdtheaterschool TIJ

Geplaatst op 26 oktober 2020, 14:29 uur
contactpersoon Melanie Schram

Jeugdtheaterschool TIJ is een levendige, snel groeiende culturele stichting. We bieden kwalitatieve cultuureducatie op onze eigen locatie, dependances, BSO’s en scholen in Amsterdam.

Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste bestuursleden die het een uitdaging vinden om TIJ te ondersteunen in:

  • het strategisch positioneren van de jeugdtheaterschool; binnen IJburg, binnen Amsterdam Oost, binnen de centrale stad en binnen het culturele netwerk.
  • het anticiperen op de veranderende omgeving: de inwonersmix van IJburg verandert, een nieuwe generatie heeft nieuwe behoeftes en wensen.
  • Het lobbyen voor een plaats in het nieuwe cultuurblok van centrumeiland.

Wij zoeken bestuursleden met enthousiasme en een hart voor kunst en cultuur. Je bent bereid om gemiddeld 6x per jaar actief deel te nemen aan onze vergaderingen. Een zakelijke-, juridische- en/of culturele achtergrond is een pre, vooral je vermogen om bruggen te bouwen wordt erg op prijs gesteld. Je bent bereid om naast de geplande vergaderingen de directie incidenteel bestuurlijk te ondersteunen.

We zien je reactie graag tegemoet via info@jeugdtheaterschooltij.nl

Over Jeugdtheaterschool TIJ
Als cultureel ondernemer zijn wij niet meer weg te denken van IJburg en zijn in de afgelopen 16 jaar meegegroeid met de wijk. We beschikken over een uitgebreid netwerk, werken samen met de andere Amsterdamse jeugdtheaterscholen en zijn inmiddels een van de grootste Jeugdtheaterscholen in Amsterdam. Sinds 2017 zijn we ook opgenomen in het 4-jarig Kunstenplan van de gemeente Amsterdam, het kunstenplan 2021-2024 is ook volledig aan ons gehonoreerd. (Lees hier het advies van het AFK)

ingangsdatum januari/februari 2021 Het zou prettig zijn als voor aanvang deel te nemen aan de bestuursvergaderingen als aspirant-lid.
herhalend Ongeveer eens in de 6 weken.
beloning Onbezoldigd
Illustration