Vacature/hulpvraag

Jongerenvacature HTML webbouwer

Geplaatst op 15 november 2012, 22:54 uur

Ben jij goed in webdesign met HTML en/of heb je zin hebben om beheerder te zijn van de facebook en website van een jongerenplatform in ontwikkeling? Wij zoeken een jongere m/v (12-18 jaar) bewoner van IJburg met kennis van HTML. We zouden van je willen vragen een look&feel te bouwen voor een jongerenplatform.

Binnen de opbouw van Hallo IJburg mag jij werken aan 'What's up IJburg' (nog werknaam). Dit is een vacature voor een klein bijbaantje of een maatschappelijke stage. Je zal onderdeel uitmaken van een jong team van initiatiefnemers van het Jongeren netwerk IJburg. Het werk zal afwisselend zijn, soms heel druk, soms wat rustiger. Aan het begin zal het wat extra tijd kosten om de eerste look&feel goed te bouwen.

Wij zijn snel naar je op zoek, we willen vanaf begin december aan de slag. Reageer daarom zo snel mogelijk en neem voor meer info of aanmelding zo snel mogelijk contact op met Sophie van Elos Nederland via: sophie@elosnederland.nl of bel 06 2721 9398 of check hier de flyer: http://www.fairground.nl/uploads/Vacature%20JN%20IJburg_HTML.pdf

Deel dit:
Vraag gesteld door