Vacature/hulpvraag

Jeugdtheaterschool TIJ zoekt een voorzitter voor haar bestuur

Geplaatst op 4 oktober 2018, 16:47 uur
contactpersoon Thea Pruim

Jeugdtheaterschool TIJ is een levendige, snel groeiende culturele instelling. We bieden kwalitatieve cultuureducatie met volle inzet van ons professionele team theaterdocenten op onder andere scholen, BSO’s en onze eigen locatie.

Als cultureel ondernemer zijn wij niet meer weg te denken uit IJburg en zijn in de afgelopen 15 jaar meegegroeid met de wijk. We beschikken over een uitgebreid netwerk, werken samen met de andere Amsterdamse jeugdtheaterscholen en zijn inmiddels een van de grootste Jeugdtheaterscholen in Amsterdam. Sinds 2 jaar zijn we ook opgenomen in het 4 jarig Kunstenplan (Kunstraad gemeente Amsterdam).

Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar een enthousiaste voorzitter die het een uitdaging vindt om TIJ te ondersteunen in:

  • het strategisch positioneren van de jeugdtheaterschool; binnen IJburg, binnen de centrale stad en binnen het culturele netwerk.
  • het anticiperen op de veranderende wereld: de inwonersmix van IJburg verandert, een nieuwe generatie heeft nieuwe behoeftes en wensen.
  • verbinden van de artistieke visie met de dagelijkse gang van zaken.

Wij zoeken iemand met enthousiasme en een hart voor kunst en cultuur. Je maakt makkelijk contact en je bent bereid om c.a. 6x per jaar actief deel te nemen aan onze vergaderingen. Een zakelijke- of juridische achtergrond is een pre, vooral je vermogen om bruggen te bouwen wordt erg op prijs gesteld. Je bent bereid om naast de geplande vergaderingen de directie incidenteel bestuurlijk te ondersteunen.

We zien je reactie graag tegemoet via info@jeugdtheaterschooltij.nl

ingangsdatum z.s.m.
herhalend 6x per jaar vergadering
beloning Onbezoldigd
Illustration