Project
Idee

Programmeer je culturele activiteit in het Factor IJ Kunstcafé

Geplaatst op 25 januari 2023, 17:42 uur
Illustration

Factor IJ biedt met het Kunstcafé een plek waar bewoners van IJburg hun creatieve activiteiten zelf kunnen programmeren.

Pak de regie!
Wil je iets creatiefs organiseren? Dat kan in het Factor IJ Kunstcafé. Tijdens openingstijden, maar ook in de avonduren en in het weekend biedt Factor IJ ruimte voor uiteenlopende activiteiten. Samen met de bewoners van IJburg creëren we zo een bruisende culturele omgeving die je uitdaagt en waar alle IJburgers onderdeel van kunnen uitmaken. Zo ervaar je zelf de IJ Factor in je dagelijks leven!

Toelichting

Wij zijn Factor IJ; kunstuitleen, designwinkel én culturele ontmoetingsplek in één. Ons platform nodigt je uit om kunst onderdeel te maken van je dagelijks leven. Vanuit Factor IJ organiseren we veel activiteiten en inspirerende exposities, maar we willen ook een plek zijn waar de IJburger terecht kan om zelf creatieve activiteiten te programmeren. Denk aan een jazz-concert, een boekpresentatie, poëzieavond of een singersongwriter contest. Meld je me je idee bij Factor IJ en samen creëren we de IJ Factor op IJburg!

 

Gewenst resultaat Meer cultureel aanbod op IJburg waar alle IJburgers onderdeel vanuit kunnen maken
Deel dit: