Project
Lopend

Broedplaats BAGGERBEEST zoekt invulling!

Geplaatst op 11 januari 2023, 17:31 uur
Illustration

Urban Resort opent in de zomer van 2023 Broedplaats BAGGERBEEST op de zandvlakte . Maar liefst twintig jaar zullen de eerste twee verdiepingen van de nieuwe woontoren aan de IJburglaan dienen als creatieve hub voor de bewoners en bezoekers van het eiland.

Toelichting

Wie op de westelijke punt van het Zeeburgereiland staat en naar de enorme zandwagens kijkt die eindeloos lijken te verplaatsen over de lege vlakte, zal zich nauwelijks kunnen voorstellen dat hier in de komende 15 jaar een nieuwe stadswijk vereist waar meer dan 11.000 mensen komen te wonen. Dit wordt de Sluisbuurt.

Begin 2023 start Urban Resort in de Sluisbuurt met de bouw van een nieuwe creatieve broedplaats: Het Baggerbeest. De komende jaren wordt er in de Sluisbuurt volop gebouwd aan een stadswijk met een enorme dichtheid van bewoners (sociale, middeldure en dure huurwoningen en koopwoningen) in torens die soms honderd meter boven de grond uit toornen. Hogeschool Inholland en het Montessori Lyceum Amsterdam zullen zich hier de komende jaren vestigen.

Het Baggerbeest wordt het allereerste gebouw en daarmee de pionier op de zandvlakte. Het Baggerbeest wordt dé plek om het culturele ankerpunt te leggen voor een stadswijk in wording. Baggerbeest bestaat uit vier gebouwen. In totaal komen er in Baggerbeest 57 CAWA ateliers, 19 niet-CAWA ateliers, een horecagelegenheid en een multifunctionele zaal. 

ATELIERS/ WERKRUIMTES
76 ateliers/werkruimtes
Ruimtes te huur vanaf juni 2023
4 gebouwen, binnenplaats, mutifunctionele zaal én horeca
14m2 tot 35m2
Begane grond & 1ste verdieping

Naast verschillende werkruimtes, zijn wij opzoek naar partners die met ons een interessant (cultureel) programma willen neerzetten in Baggerbeest. De multifunctionele ruimte van 200m2 is daar zeer geschikt voor, in combinatie met de horeca van 250m2. Wij zijn tevens opzoek naar een horeca partij die op deze bijzondere plek wilt ondernemen. 

HORECA
De horecaruimte bevindt zich op een hoek en aan de voorkant van het gebouw, richting de doorlopende weg. De ruimte van 254m2 wordt casco opgeleverd, met de benodigde aansluitingen voor het realiseren van een keuken en bar, maar nog geheel naar eigen wens in te richten. Boven het horeca gedeelte bevindt zich de multifunctionele zaal, die via een trappenhuis te bereiken is. Aan de voorzijde bevindt zich het terras, die bereikbaar is via glazen deuren vanuit het horeca gedeelte, of van buitenaf. 

Ruimte van 254m2, plus 200 m2 terras
Zichtlocatie
9,5 jaar exploitatie
Bruisend middelpunt van de broedplaats
15 minuten met OV vanaf CS
Het hart van stadswijk in wording: Sluisbuurt

INTERESSE
Lees verder op onze website www.baggerbeest.nl
We horen graag van je! We zijn bereikbaar via 020 6937575 of mail ons via ryan@urbanresort.nl Ryan van der Knaap, dan bespreken we graag de mogelijkheden. 

 

Doelgroep
Volwassenen
Deel dit: