Project
Lopend

Broedplaats WIJBURG zoekt invulling!

Geplaatst op 11 januari 2023, 17:13 uur
Illustration

Urban Resort opent in de lente van 2023 Broedplaats WIJBURG in het bruisende hart van IJburg. Maar liefst twintig jaar zullen de eerste twee verdiepingen van de nieuwe woontoren aan de IJburglaan dienen als creatieve hub voor de bewoners en bezoekers van het eiland.

Toelichting

In Broedplaats WIJBURG komen kunst & technologie samen. In WIJBURG bieden wij vanaf februari 10 ateliers & werkruimtes aan. Wij zoeken daarvoor huurders die zich op het snijvlak bevinden van maken – experiment – presentatie, in bijvoorbeeld de domeinen: technologie, nieuwe media en digitale kunst. 

ATELIERS/ WERKRUIMTES
10 (cawa) ateliers & werkruimtes
Gloednieuwe, lichte werkruimtes
20-50m2
Begande grond & 1ste verdieping

Het in het oog springende kenmerk van WIJBURG is de indrukwekkende multifunctionele ruimte op de hoek van het gebouw, waar bijeenkomsten en activiteiten kunnen worden georganiseerd. Een ware blikvanger met een glazen pui van maar liefst 7 meter hoog! Voor deze hoge plintruimte van 143 m2, bedoeld voor cultureel en/of artistiek programma, zijn we op zoek naar een partij (of partijen) die hier invulling aan willen geven!

We zijn op zoek naar een partij die in de lichte etalageruimte aan de straatzijde een buurtgericht programma kan realiseren. In het bijzonder zien wij een creatief en/of cultureel programma gericht op de vele jongeren die in dit stadsdeel wonen en gaan studeren. 

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
143 m2 (met vide)
7 meter hoog, glazen pui
Zichtfunctie
In het hart van het winkelgebied
Gloednieuwe, lichte ruimte

INTERESSE
Lees verder op onze website www.urbanresort.nl/Wijburg
We horen graag van je! We zijn bereikbaar via 020 6937575 of mail ons via ryan@urbanresort.nl Ryan van der Knaap, dan plannen we graag een bezichtiging in. 

Doelgroep
Volwassenen
Deel dit: