Project

DOE JE MEE

Geplaatst op 6 oktober 2022, 09:32 uur
Illustration

IJburg wordt 'volwassener', daarom willen we het programma aanbod van activiteiten op IJburg, graag mee laten groeien met de veranderende  behoeftes en interesses van die groep bewoners voor wie het schoolplein en werkcollegá s uit het zicht verdwijnen. Een andere levensfase vraagt om initatieven voor vitale volwasssenen en nieuwe inspirerende contacten buiten het eigen netwerk. Er zijn al initiatieven, maar deze zijn nog versnipperd en soms 'verborgen schatten'. Ons doel is het aanbod rijker en bekender te maken; kunst, sport, cultuur, zingeving........

 

Toelichting

Leefplezier is niet voor iedereen gelijk, behalve met eigen ideeen, willen we graag aan de slag met ideeen die we ophalen via de korte enquete. Ook zoeken we graag verbinding met andere initiatiefnemens die zich herkennen in het doel en die mooie kansen zien als we samenwerken.    We zijn uiteraard ook op zoek naar mensen die graag hun kennis en talenten delen en mee organiseren om IJurg een heerlijk eiland te maken om gezond en actief oud te worden.    

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Onze ambitie
Door middel van ons initiatief willen we een goed zichtbaar, uitgebreid en veelzijdig programma neerzetten vóor IJburgers en dóor IJburgers.
Lopend
Deel dit:
3 reacties

jose van vliet

do 6 oktober 2022 21:46
Goed initiatief Margot

Dorothé Boellaard

vr 7 oktober 2022 16:52
Inderdaad een goed idee. Jaren geleden was er ook een Stadsdorp IJburg, waar diverse activiteiten door werden georganiseerd. Daar hoor ik nu helaas niets meer van.

Marcia van der Hart - Simon

vr 23 juni 2023 10:28
Na mijn 1e kennismaking met Margot was ik aan. Ik geniet van de bereidheid van bewoners die zich met zoveel mooie intenties inzetten voor de leefomgeving. Er is veel eenzaamheid op IJburg, initiatieven zoals DOE JE MEE kan mede bijdragen aan zingeving maar ook inspireren om activiteiten te doen waar ... lees meer