Project
Init.

Jongeren Community IJburg

Geplaatst op 21 juli 2021, 13:42 uur

Sociaal Cement bouwt verder aan een brede jongeren community op IJburg. Met een kleine groep jongeren gaan we het gesprek aan over onze dromen en hoe zij die zien. Wij willen IJburgse jongeren meer betrekken bij hun leefgebied. Wij zullen elke maandag en vrijdag t/m 20 augustus op verschillende locaties aanwezig zijn. Je vindt ons op het Joris Ivensplein, het Ed Pelsterpark, het Theo van Goghpark en -/ of Strand IJburg. 

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar oud?
Woon je op IJburg?
Heb je een mening en wil je inspraak op wat er op IJburg gebeurt?
Ben je sociaal ingesteld en durf je anderen te benaderen en te motiveren?
Lijkt het je leuk om met een crew evenementen te organiseren voor andere jongeren?

Laat dan een bericht achter, neem contact met ons op of kom gezellig langs!

Toelichting

Een jongeren community is een groep actieve jongeren die zich willen inzetten voor hun omgeving. We komen regelmatig bij elkaar voor het organiseren van (wanneer het weer mogelijk is) evenementen en bijeenkomsten. Na de zomer zullen er op vaste momenten bijeenkomsten komen om met jongeren te werken aan deze community en haar doelen. 

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar
Gewenst resultaat Het doel van onze inzet is om een diverse groep jongeren (16-24jaar) op IJburg bijeen te brengen en waar mogelijk duurzaam te verbinden aan elkaar en het stadsdeel. Het stadsdeel in deze zijn (ook) alle organisaties die door het stadsdeel gefaciliteerd worden en zich inzetten voor de jeugd. Het doel van de jongeren community is om jongeren meer invloed te geven op wat er op IJburg gebeurt.
Illustration
 
Deel dit: