Project
Idee

Buurtrestaurant in het IJburg College

Geplaatst op 6 augustus 2020, 14:19 uur

Update december: stay tuned!!! Er gaat een eerste keer gekookt worden in de vorm van afhaal maaltijden op 22 december! We hebben 1 december een startbijeenkomst gehad met alle nieuwe vrijwilligers. Wil je nog meedoen? Dat kan! Iedereen is welkom, en vanaf januari zal er wekelijks op de dinsdag gekookt worden in het IJburg College!

__________________________________________________________

Een dynamisch buurtrestaurant: buurtbewoners, vrijwilligers en scholieren gaan met elkaar elke week koken voor de buurt. Leuke gezellige buurtmaaltijden voor een klein bedrag, zodat ook bewoners met een kleine beurs mee kunnen doen. De maaltijden worden klaargemaakt en geserveerd in het IJburg College, naar verwachting gaat het om 30 bewoners die kunnen mee-eten. Er wordt bij de uitvoering ook rekening gehouden met de Covid19 maatregelen.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen doen!

Koks en kokkinnen, enthousiaste gastheren en vrouwen...

Of wellicht heeft u andere talenten die u zou willen inzetten voor het buurtrestaurant?!

Email uw contactgegevens naar sgroen@dynamo-amsterdam.nl (naam, telefoonnummer en email), en laat weten waar uw interesse ligt en welke talenten u graag zou willen inzetten voor het project.

 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Yara Koorn

Update 27 augustus 2021: kijk voor de meest actuele informatie op: https://ijburgcollege.nl/ijbc-in-de-buurt/restaurant/
vr 27 augustus 2021 13:13
Wil je reageren? Meld je dan aan.