Project
Init.

IJGENWIJS AMSTERDAM - Eigenwijze woon-werk-woningen op Centrumeiland-Amsterdam

Geplaatst op 23 juli 2019, 11:56 uur

Wil jij op een geheel eigen wijze je droom-woon-werk-woning realiseren in dit unieke en waterrijke gebied van Amsterdam? Dan ben jij bij ons aan het goede adres!

Ben jij op zoek naar een ruim koopappartement dat bij jou past? Heb je eigenwijze ideeën? Wil je vrijheid over de vormgeving en indeling van je nieuwe appartement? Wil je de zekerheid dat deze woningen gerealiseerd worden in samenwerking met andere bewoners en een team van professionals? Dan is dit je kans!

Op Centrumeiland ontwikkelen wij samen met de toekomstige bewoners 28-35 nieuwe appartementen op een unieke locatie nabij een stadspark. De appartementen zijn gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, een supermarkt, parken en een pittoreske jachthaven.

Het complex zal bestaan uit een mix van woningtypes, zoals de combinatie van een moderne woon-werkwoning en de mogelijkheid van een lesruimte voor yoga of atelierruimte aan huis. De energiezuinige koopwoningen zullen variëren tussen de circa 65 tot 185 m2.

Toelichting

Dit plan ontwerp jij samen met je toekomstige buren in mede opdrachtgeverschap. Jullie worden hierbij begeleid en door een team van professionals (Kondor Wessels Vastgoed & Co.). Hierbij staat keuzevrijheid en optimale zeggenschap voorop, zodat jij invloed hebt op de gewenste indeling en afwerking van je woning. De materialisatie, de indeling van het gebouw, de duurzaamheidsmaatregelen en de invulling/afwerking van de collectieve ruimtes kan worden bepaald. De keuze is aan jou!

Alle bewoners van de appartementen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin en daarnaast kan je zelf vormgeven aan een eventuele buitenruimte bij de woning bijvoorbeeld in de vorm van een loggia, balkon of terras.

Heb je interesse gekregen? En wil jij jouw droomhuis mede ontwerpen in dit prachtige stuk Amsterdam? Meld je dan snel aan voor de eerste bijeenkomst die op donderdag 25 juli tussen 18:30-22:00 uur zal plaatsvinden op LoLaLand (oud Blijburg) en maak kans op een eigen woonplek op Centrumeiland! Graag tot dan!

Gewenst resultaat Teken de intentieovereenkomst, deelnemersovereenkomst en leg een optie op een woning vast via: https://docs.google.com/forms/d/142GRQe6l7dB__YIeo12Pkb3X_1STRiv52pmTCnAFGiI/edit
Deel dit: