Project

Buurtvoetbal IJburg

Geplaatst op 1 februari 2015, 21:00 uur

Voetbal verbindt. Het kan een middel zijn om de bewoners van IJburg meer met elkaar in contact te laten komen. We starten met een voetbaltranining voor meisjes van 8 t/m 11 jaar op het veldje bij NAP. Elke dinsdagmiddag tussen 4 en 5. We hebben Sinan Kelebek (SK Coaching) benaderd omdat zijn aanpak ons aanspreekt. Hij werkt met jongens uit de buurt, en leidt deze jongens op om training te geven. Hij doet dit nu al een paar jaar op het Ed Pelsterpark en in het CVT. Hij ontvangt hiervoor subsidie van het stadsdeel.

Een van zijn jongens, Graciano Mijland, komt nu de meidentraining op dinsdag verzorgen bij NAP. We willen dit zelf financieren, dus vragen aan alle meisjes die het kunnen betalen een bijdrage van 3.50 per les. Meisjes die het niet kunnen betalen, mogen gratis meedoen. Er is geen basisnivo nodig, wel gezonde zin.

Alle materialen worden door Sinan verzorgd. 

 

P.S. Zie ook de video met Sinan op http://halloijburg.nl/videos

Illustration
 
2 project-updates

Michel Vogler

10-mrt-2015 19:37

Vandaag was de 6e training van buurtvoetbal IJburg, verzorgd door Graciano Mijland van SK Coaching. Het wordt elke week iets drukker. Vandaag deden 20 meiden mee. Hiervan waren er 6 nieuw en 14 waren al eerder geweest. Van deze 14 betaalden 11 meisjes 3.50 euro. 3 meisjes hadden geen geld, deze kunn...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Michel Vogler

16-nov-2021 09:14
Project afgerond

Het project is gestopt.


0

Open de update in eigen pagina