Project

Columbus' IJ van start op 24 november.

Geplaatst op 11 november 2013, 15:11 uur

Columbus' IJ is een vrijwilligersorganisatie die het leven-lang-leren wil bevorderen. Wij doen dit eerst via muziek en verhalen.

In 2014 voegen we daar wetenschap en verhalen aan toe en gaan we ook met jongeren aan de slag.

Wij organiseren concerten en lezingen waarbij het publiek meer mee naar huis neemt dan gewoonlijk. Wij zorgen er voor dat u werkelijk betrokken wordt bij het evenement.

De concerten en lezingen vinden plaats in de Flexbieb, de Binnenwaai en in diverse zorginstellingen op IJburg. Van de bijna 20.000 bewoners van IJburg wonen er 900 in instellingen. Grote kans dat u hen niet kent. Daar gaat verandering in komen.

Er zijn twee momenten op een Columbusdag om onze evenementen bij te wonen; 's middags in een zorginstelling en 's avonds in de Flexbieb of in de Binnenwaai.

Zie onze Facebook pagina en de kalender hier voor meer informatie.


De vaste kern van Columbus' IJ bestaat uit Peter Meijer, Dave Poiesz & Harm Snel, gesteund door Elena Manevska, Sebastiaan Kolstee en Peter Roggeveen.
Wij werken intensief samen met de Flexbieb, Dynamo, de Binnenwaai en studenten van het Conservatorium van Amsterdam.

 

Meer volgt zeer binnenkort!

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Volwassenen, Jongeren, 11-22 jaar
Illustration
 
4 project-updates toon alle updates

Harm Snel

20-nov-2013 18:00

De aannkondigingen voor de concerten op zondag 24 november staan ook op ijbrug.nl en de Klassieke Muziek Agenda NL: ijbrug.nl/ijburg/tiki-read_article.php?articleId=2717 en ijbrug.nl/ijburg/tiki-read_article.php?articleId=2718 www.klassieke-agenda.nl/Eastern_Fairy_Tales_-_Era Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Harm Snel

24-nov-2013 12:07

Na Sinterklaas is het vandaag tijd voor Columbus.

Zie de kalender voor details.
0

Open de update in eigen pagina