Project
Lopend

jongerenvoorziening op kavel 49b

Geplaatst op 11 oktober 2013, 12:18 uur

Het proces om een jongerenvoorziening op kavel 49b te realiseren is begin september in gang gezet. Om de voorziening te realiseren, is een uitgewerkt plan en een vergunning nodig. Het proces bestaat dus uit twee onderdelen, de planvorming en de vergunning. 

De vergunning is ingediend en in behandeling genomen. Binnenkort is de inzage periode. In die periode heeft u de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen. Zodra de data hiervan bekend zijn, krijgt u meer informatie over dit proces.

De planvorming gaat ondertussen verder. Op 9 september hadden we een constructieve eerste werksessie. Daar is besproken wat we willen bereiken met een jongerenvoorziening, maar er zijn ook nog vraagtekens geplaatst en open eindjes. Hier gaan we gezamenlijk in dezelfde constructieve sfeer mee verder.

Jette en Dorien hebben het vervolgproces uitgezet. Zij organiseren 3 kleine werkbijeenkomsten, elk met een eigen hoofdthema. Het idee is om in elke werksessie met een gemixt gezelschap van ongeveer 10 personen verder te gaan. Dit gezelschap kan op elke bijeenkomst verschillen. Het zou heel mooi zijn als er bij elke sessie in ieder geval bewoners, jongeren en professionals zijn. Daarom nodig ik u uit om hierbij aanwezig te zijn. 

Maandag 14 oktober – 19.00-21.00 – activiteiten en programmering

Woensdag 6 november – 15.00-17.00 – beheer en begeleiding en gebruik

Maandag 25 november -19.00-21.00 – bouw, verbouw, aankleding en onderhoud

De bijeenkomsten zullen door Jette Bolle worden begeleid. Er geen maaltijd aanwezig, wel koffie/thee met wat lekkers. 

U kunt zich intekenen voor alle bijeenkomsten als u een constructieve bijdrage wil leveren aan het onderwerp. Na aanmelden volgt een bevestiging en de locatie van de bijeenkomst. Op basis van aanmeldingen gaan wij de definitieve groep samenstellen. Bij groot enthousiasme of te weinig aanmeldingen nemen we contact op over een alternatief.

Graag hoor ik van u of u komt, andere vragen of opmerkingen heeft.

Documenten
Deel dit: