Project   

IJburgers mozaïeken poefjes als blijvende herinnering aan het 10 jarig bestaan van IJburg

A
Geplaatst op 21 maart 13, 14:10 uur

Vanaf 1 april start in het kader van 10 jaar IJburg  een mozaïekproject.  Het stadsdeel heeft Cre-Art gevraagd om  met verschillende groepen bewoners, jong en oud, 5 betonnen ronde zitelementen te bekleden met een kleurrijk mozaïek. Deze 'poefs' worden op een zichtbare plek op IJburg geplaatst en worden dit voorjaar onthuld en in gebruik genomen.

De ontwerpfase is inmiddels van start gegaan en groepen kinderen, ouderen en andere enthousiastelingen hebben al een serie mooie ontwerpen gemaakt. 10 jaar leven en wonen op IJburg is het thema. Het werkelijke mozaïeken gaat binnenkort beginnen. Iedereen van jong tot oud is uitgenodigd om mee te doen! Meld je aan bij Cre-Art op de Kiekstraat als je mee wilt doen. Uiteindelijk moeten begin juni de 5 gemozaïekte poefjes klaar zijn en  krijgen ze een mooie plek op IJburg. Wat is hiervoor de beste plek?

Deel je ideeën over de allerbeste plek voor de 5 zitelementen met het creatieve team onder leiding van Yasmin en Dounia van Cre-Art. Je kunt hen mailen via info@ateliercreart.nl of langsgaan op de Kiekstraat  22-24.

Meer info: www.ateliercreart.nl/index.php/projecten

E-mailadres  info@ateliercreart.nl