Project   

Boothelling voor zwaardboten, catamarans, surfplanken, kanos

K
geplaatst op 3 juli 12, 00:00 uur

Mijn droom is dat ik mijn optimist en mijn 2 mans zwaardboot (topper xenon), direct in het ijsselmeer via een boothelling te water kan laten.

De oplossing is eigenlijk vrij makkelijk realiseerbaar! Plaats een plaat van 10 meter over de dijk heen naast de sluis (positie zie plaatje) en iedereen kan wanneer hij maar wil hier zijn boot te water laten en zijn strand trailer hier op de kade plaatsen. 

Mijn droom is dat deze boot helling iedereen de kans geeft om de kinderen met de optimist hiervoor te laten varen (de ouders kunnen bij de jachtclub dan toekijken) en in de avond elke woensdagavond er een wedstrijdje voor de ouders is om hier voor de kust met de zwaardboot/ catamaran/ surfplank te varen. 

Wat ik ook mooi zou vinden is dat de talenten van amsterdam door deze boothelling hier regelmatig kunnen trainen en niet naar Medemblik moeten en hierdoor hun kansen afnemen.

Ik zou het mooi vinden dat dit voor zowel kinderen als ouders de kans is om meer met de watersport te doen. Deze boothelling maakt het makkelijk en snel toegankelijk waardoor veel mensen het ook werkelijk kunnen doen.

Support jij deze droom ook? 

2 foto's
1 project-update

Tjerk van der Veen


Nog geen verandering in de status van dit idee. Ik zoek nog steeds naar mensen die dit samen met mij willen gaan proberen te realiseren.

Hierbij nog een link naar vergelijkbare oplossingen: www.dehoogmetalmarine.com/boat_ramps.html

Ik heb ook nog 2 fotos toegevoegd aan dit idee.

8-okt-2012 00:12
1 reactie

edward czajka

volstrekt belachelijk idee om, a de kindveilige wandel en fietsroute te doorbreken en b dan ook nog eens geconfronteerd te worden met obstruerende voertuigen , trailers, en ja je raad het al brokkenpiloten. ga eens praten met gemeente en blijburg daar kan het zo het water in hoef je niets voor te d Lees meer
25-nov-2012 09:23
Wil je ook reageren? Meld je dan aan