Anthony Pinas

Ondernemer
Wie is Anthony?

Hoi ik ben Anthony Pinas en ik ben vakdocent dans bij Laterna Magica. Ook heb ik mijn eigen dansschool OnPoint Dancelab met locaties in Diemen noord en IJburg (IJburg college). In IJburg bieden we op maandag en vrijdag lessen aan voor kids en teens. Kijk voor ons rooster op: https://www.onpointdancelab.nl/lesrooster/ en kom meedansen. Alle eerste proeflessen zijn altijd gratis! Ik hoop je snel te zien. 

Mijn werk en hobbies

Danslessen geven en dansprojecten organiseren is mijn werk en mijn passie. Ik houd van het samenbrengen van mensen en culturen. Met mijn stichting Build Your Dream organiseer ik bijv. de jaarlijkse uitwisseling en interculturele dansweek Culture Clash. Kijk op www.culture-clash.nl. Daarnaast ben ik mede-organisator van het kleurrijke popfestival Wereldfestival in Diemen. Kijk op www.wereldfestivaldiemen.nl 


Ook heb ik een eigen muziekstudio, label en artiestenmanagement bureau BYD Music. De website komt binnenkort online: www.bydmusic.nl 


Mijn hobbies zijn leuke dingen doen met mijn dochters en verder ga ik graag naar de gym. 

Mijn omgeving

Ik woon zelf in Amsterdam Zuidoost. 

Mijn droom

Volgens mij zit er veel potentie in IJburg wat betreft danslessen. Er zijn zoveel kinderen, en volgens mij niet zo veel aanbod in dans. Ik werk nu een tijdje in IJburg en vind de mensen allemaal super aardig en fijn om mee samen te werken. 

Mijn expertise

Ik ben een verbinder en een entrepreneur. Ik houd ervan mensen en culturen te verbinden en hiervoor leuke projecten te bedenken. 

Mijn mogelijkheden

Ik ben creatief, gemakkelijk in de omgang, enthousiast en ik denk ik mogelijkheden. 

Relevante ervaring

Zie mijn websites: www.onpointdancelab.nl www.culture-clash.nl www.wereldfestivaldiemen.nl www.bydmusic.nl (nog under construction)

Welke duurzame maatregelen heb je al genomen?
nvt
Mijn duurzame dromen
Een eigen pand voor mijn dansschool en deze duurzaam en circulair inrichten.
Ik word graag geholpen met
Ik kan altijd hulp gebruiken van fotografen, filmers en songwriters.
Ik kan helpen met
Dans- en muziekexpertise, verbinden, creatief denken.