Jan Rumpt

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Jan?

Fysiotherapeut, docent lichamelijke opvoeding, manueel therapeut, sportfysiotherapeut, ruim 20 jaar docent fysiotherapie, maar nu met pensioen.

Mijn werk en hobbies

Ik ben beschikbaar voor outdoor (personal) trainining, training van kleine groepen, loopanalyse en krachttraining voor duurlopers, sportspecifieke revalidatie, fit oud worden, bootcamp, allemaal in het Diemerpark, IJburg. Daarnaast geef ik massage bij mij thuis of als dat beter uitkomt bij jou thuis.

Mijn omgeving

Al sinds 2003 wonen wij op IJburg. Wel de lusten niet de lasten.

Mijn droom

Toen wij in 2003 naar IJburg verhuisten was er hier nog maar weinig, geen tram, geen supermarkt, vooral zand en overal water. IJburg is alleen nog maar mooier geworden dan wij konden vermoeden. Veel heeft een extra laag kwaliteit, de natuur, de architectuur, de initiatieven van mensen om ons heen. Ik kijk uit naar de ontwikkeling van IJburg 2, weer een mooi avontuur wat zich voor je ogen ontwikkelt en het geluid van heien dit keer op afstand.

Mijn expertise

Fysiotherapeut, leraar lichamelijke opvoeding, (personal) trainer, masseur, maar ook ontwerper van (vooral) buitenmeubelen.

Welke duurzame maatregelen heb je al genomen?
Zonnepanelen, daktuin op de schuur, veel bomen in de tuin.
Muziekinstrument Altsaxofoon, Akoestische gitaar, Clavichord
Ik ben amateur
Liefhebber van live-muziek ja
Muziekgenre Klassiek , Jazz , R&B , Pop
Beschikbaar om samen muziek te maken