Persoon

Wendi Blom

Bewoner
wie is Wendi?
Sinds juli 2005 woon ik met veel plezier op IJburg. Vanuit de pijp ben ik toen verhuisd met mijn dochters Tarika (12) en Kiki (8) en inmiddels heeft Khandro (3) ons gezin compleet gemaakt.
De kinderen gaan naar de Laterna Magica en ik wil weer gaan werken als Khandro in maart 2012 ook naar school gaat. Het liefst zou ik iets willen betekenen voor mensen die met de psychiatrie te maken hebben gekregen. Wat voor vorm dat gaat aannemen weet ik nu nog niet (woontrainer/ervaringsdeskundige/activiteitenbegeleidster...). Tarika en Kiki zitten op Kung Fu en willen graag piano gaan spelen, ik doe sinds kort aan kickboxen, speel gitaar, zing en componeer mijn eigen liedjes.
In blok 30, waar we wonen, hebben we dit jaar met hulp van Ymere een moestuin kunnen realiseren waar we met zo'n 15 vrijwilligers aan werken en uit eten. Ik ben dit initiatief begonnen omdat ik het belangrijk vind dat we, en dan met name de kinderen, weer leren in harmonie met de aarde (en elkaar) te leven zodat er hier op aarde plaats zal blijven voor de mensheid.
Verder zou ik heel graag zien dat er een muziekbroedplaats op IJburg komt waar ook de kwetsbare mensen laagdrempelig aan mee kunnen doen.
de droom van Wendi
Toen ik hier kwam wonen was mijn enige wens meer ruimte en dat heb ik zeker gekregen, zowel van buiten als van binnen.
expertise
Ik weet inmiddels aardig wat van je eigen groenten verbouwen
email: - log in om het emailadres te zien -