Ron Hof

Bewoner, Ondernemer, Professional
Mijn expertise

Beinvloeden van (pijn) klachten van het bewegingsapparaat, spier- en gewrichtsklachten. Hoe kom je eraan? (en hoe zo snel mogelijk er vanaf?) voor iedereen (jong tot oud) die wel eens last heeft van.....maar juist ook voor mensen met acute klachten (door bijvoorbeeld sporten) of wanneer revalidatie noodzakelijk is: voor (!) en na een operatie. Stress gerelateerde klachten die voelbaar worden in het lijf, acute rug-of nekklachten.

Mijn mogelijkheden

Fysiotherapie ManualWorld staat voor effectieve fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, shockwave maar ook bijvoorbeeld medical taping. Sinds juli 2021 werkt er op de woensdag ook een kinderfysio op de locatie Eef Kamerbeekstraat 198.

Relevante ervaring

In 2006 startte ik mijn eerste praktijk aan de Brouwersgracht (direct na mijn studie als algemeen fysiotherapeut), daarnaast heb ik in een groot aantal verschillende praktijken in de regio Amsterdam uitgebreide ervaring opgedaan. Sinds medio 2020 zijn we gevestigd op de locatie Eef Kamerbeekstraat 198 (naast de Albert Heijn).