Susanne Gerrits

Bewoner, Ondernemer
Mijn expertise
Vanuit mijn onderneming, Muzisanne, geef ik in mijn werkruimte muzieklessen (zang, piano, saxofoon, koor) Daarnaast geef ik workshops als muziekdocent/coach voor oa het Concertgebouw, de Stopera, non-profit organisaties en bedrijven. Ik kan ook liedteksten schrijven rondom een thema/situatie.
Ben creatief, out of the box denkend, enthousiast, muzikaal, goed met (speciale)kinderen en groepen. Dit is een greep uit mijn vaardigheden / kwaliteiten.
Mijn mogelijkheden
Naast het lesgeven aan groepen en individuen, ben ik zelf uitvoerend musicus. Qua muziekstijlen loopt dit uiteen van klassiek tot jazz, van salsa tot pop.
Dit kan zijn door te zingen, saxofoon, piano, gitaar of ukelele te spelen.
Net een project afgerond samen met een groep dansers. Heb eerder ook projecten gedaan in samenwerking met de andere kunstdisciplines (toneel, beeldende kunst)
Daarnaast ben ik sinds een jaar dj (zie www.suzy-g.com) en draai op steeds meer locaties.

Relevante ervaring
Studies: PABO en Conservatorium (Docent Muziek)
Muziekdocent/coach voor het Concertgebouw (oa musicals begeleiden in scholen, teamworkshops verzorgen, liedmateriaal/bewegingen instuderen op de scholen n.a.v. een project)
Projecten voor de Stopera > BOOM (alle basisscholen samen een lied zingen) en muziek/dansproject aan het IJburg College
(Muziek)docent op diverse basisscholen in Zwolle en Amsterdam
Uitvoerend: zangeres, piano (kleinkunst), saxofoniste (gespeeld in salsaband, funkband, saxofoonkwartet), dj (dance/pop/latin house)