Persoon

Tayfun Yalcin

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Tayfun?

Ik woon in IJburg. Ik ben een Permacultuur designer en oprichter van Towards Nature Permacultuur Landscaping bedrijf

Mijn werk en hobbies

Ik ben een Permacultuur landschap ontwerper en werk ook als hovenier met behulp van Permacultuur begrijp. Mijn werk is te creeren van duurzame, natuurvriendelijke, eetbare en regeneratieve omgevingen, voor mens en natuur  dat we, in harmonie met de natuur leven. Mijn passie is Permacultuur en mijn werk/ bedrijf is gebaseerd op Permacultuur.
Mijn website is www.towardsnature.net of www.towardsnature.nl


 

Mijn omgeving

Ik hou van de natuur vriendelijk en productieve omgeving

Mijn droom

Ik ben naar Amsterdam gekomen met veel duurzame ideeën en Permacultuur kennis. Ik wil graag mijn omgeving en de mensen helpen om een veerkrachtige gemeenschap. Mijn droom is om het eerste permacultuurdorp rond Amsterdam te creëren, dat economisch en ecologisch duurzaam is. Dat schept het duurzame voorbeeld voor de toekomst.

Welke duurzame maatregelen heb je al genomen?
Ik lever permacultuurontwerpen aan gemeenschappen, mensen en gemeenten. Met mijn bedrijf creëren we regenbestendige, regeneratieve en duurzame plekken, voedselwouden en we hebben ook oplossingen voor de boeren om hun land te transformeren naar Community Supported Agriculture
Mijn duurzame dromen
Mijn droom is om het eerste permacultuurdorp rond Amsterdam te creëren, dat economisch en ecologisch duurzaam is. Dat schept het duurzame voorbeeld voor de toekomst.
Ik word graag geholpen met
De enige hulp die ik nodig heb, is dat mensen beginnen te denken in de richting van echte duurzaamheid, namelijk in harmonie leven met onze planeet zonder onze voetafdruk
Ik kan helpen met
Met mijn ontwerpen en kennis kan ik mensen helpen om succesvolle communities te creëren
E-mailadres  tayfun_yalcin@yahoo.com
Locaties van Tayfun

SET Community Gardens