persoon

Barbara Weenink

Bewoner, Ondernemer
expertise
Ik kook professioneel! Zowel heerlijke gerechten die volledig diervrij zijn, (vegan), vegetarische menu's als menu's met biologisch vlees, vis en schaal- en schelpdieren. Ik heb veel ervaring met het koken voor grote groepen dat ik dan prachtig uitserveer. Ik ben bedreven in vele keukens, uit allerlei windstreken, zoals: Italiaans, Japans, Thais, Indiaas, Frans, Mediterraans, Middle-East, Marokkaans, etc. Voorbeelden van koks waar ik veel inspiratie uithaal zijn Bijvoorbeeld: Yotam Ottolenghi en Sami Tamini, Harumi Kurihara (japans), Mayumi Nishimura (macrobiotisch) Anjum Anand, (Indiaas), Yvette van Boven.
Mijn mogelijkheden
Lunches aanleveren of ter plekke bereiden voor werknemers van een bedrijf, koken op locatie, koken bij iemand thuis, het organiseren van borrels met hapjes en drankjes voor zakelijke en particuliere gelegenheden.
Relevante ervaring
Ik kook sinds afgelopen juli voor ongeveer 25 werknemers van de The Playing Circle en Yoga Delight (gevestigd op de Singel in Amsterdam) een volwaardig lunchgerecht. Het eerste bedrijf verhuurt bijzondere vergaderruimtes en het tweede bedrijf is zoals de naam al zegt: een yoga instituut dat ook producten verkoopt en dadelijk ook met een eigen tijdschrift komt. Het bereiden van de lunch voor deze groep mensen begon afgelopen zomer allemaal min of meer spontaan maar zij waren meteen zo enthousiast over mijn kookkunsten, dat ik gevraagd werd iedere dag voor hen te koken. En dat doe ik nog steeds.
email: - log in om het emailadres te zien -
telefoon: - log in om het telefoonnummer te zien -