Persoon

Martijn Baan

Bewoner, Ondernemer
wie is Martijn?
IJburg is genieten! Buiten leven, sporten en de ideale mix tussen stad, natuur en water ervaren. Ik ben gek op mijn vrouw en 2 kinderen, kitesurfen, klimmen, hardlopen, slacklinen en woon hier sinds 2009.
werk en hobbies
Trainer teambuilding buitenprogramma's, fysiotherapeut, scouting als vrijwilligerswerk.
de droom van Martijn
Licht, lucht, ruimte en water is mijn drijfveer voor wonen op IJburg. Actief zijn in de buurt, in en rond Amsterdam, in contact zijn met mensen op IJburg en daar buiten op recreatieve en sportieve basis en hieraan invulling geven op professioneel en recreatief gebied is mijn insteek. Ik ben sinds september lid van scouting vereniging Frankendael en geel leiding aan een groep Welpen (kids van 7-11). Ik ga starten met een kitesurfschool die vooralsnog buiten IJburg zal zijn (tot er een officiele spot komt). Positief of eigenlijk meer een cadeau en dus verrassing is het hechte netwerk aan toffe buren en de bereidwilligheid en creativiteit van inwoners.
Teleurstellingen ben ik nog niet tegenkomen. Wonen die hier ook? Soms denk ik wel hoe ik met een straks groeiend bedrijf mensen kan triggeren tot actie om met mijn bedrijf leuke dingen te ondernemen naast mijn baan als fysiotherapeut.
expertise
Fysiotherapie
Trainingen geven aan groepen
Leiding geven aan kinderen
Relevante ervaring
Scouting
email: - log in om het emailadres te zien -