organisatie

Equanimity Geweldloze communicatie & Mindfulness

Onderneming

Het is bekend dat lichamelijke gezondheid grotendeels het gevolg is van een levensstijl met voldoende aandacht voor beweging, slaap, ontspanning en gezonde voeding. Minder bekend is dat hetzelfde geldt voor je geestelijke gezondheid. In balans leven met jezelf en anderen ondanks de onvermijdelijke tegenslagen en frustraties van alledag, is ook een kwestie van zelfzorg. Zelfkennis, inlevingsvermogen, emoties beheersen, effectief communiceren, het zijn allemaal skills die je kunt ontwikkelen. En net als bij het leren van een taal, een sport, een muziekinstrument of salsa dansen, is het een kwestie van uitproberen, fouten maken, maar blijven oefenen.


Aandacht besteden aan je mentale gezondheid door het ontwikkelen van je emotionele intelligentie kan je veel goeds opleveren, zoals weerbaarheid tegen stress en tegenspoed, een krachtiger fysieke weerstand, een positieve blik, bevredigende interacties en betekenisvolle relaties. Je zult merken dat je bewustere keuzes gaat maken en er meer rust en ontspanning in je leven komt. Equanimity biedt trainingen aan voor particulieren en organisaties waarbij de focus ligt op de drie belangrijkste vaardigheden die kenmerkend zijn voor emotionele intelligentie:  • Expressie: jezelf helder en effectief kunnen uiten met respect voor de ander

  • Zelfbewustzijn: je bewust zijn van je eigen patronen, behoeften, emoties en valkuilen

  • Empathisch vermogen: beschikken over inlevingsvermogen en mild kunnen zijn naar jezelf en anderen


Op dit moment bied ik voor particulieren op IJburg de volgende trainingen aan, in centrum De Vrijman (http://www.devrijman.nl/).  • Introductietraining Geweldloze Communicatie (dag 1)

  • Verdiepingstraining Geweldloze Communicatie (dag 2)

  • Mindfulness (MBSR) training (8 weken)


Op https://equanimity.nu/aanmeldformulier-voor-trainingen/ lees je meer, en kun je je aanmelden.

Deel dit: