Organisatie

The Power Lifestyle

Onderneming

Wij zijn een Performance Training en Coaching gym, niet zoals de old school sportscholen in IJburg.


Ik ben Ricardo Martins founder van The Power Lifestyle. Een geboren en getogen rasechte Amsterdammer met een voorliefde voor sport, gezondheid en het helpen van mensen.


Om écht een blijvende bijdrage te kunnen realiseren, heb ik mij daarom door middel van scholing en gezonde nieuwsgierigheid ontwikkeld tot Performance Coach. Zowel als mens, coach en ondernemer hanteer ik brutale eerlijkheid als kernwaarde. Dit kan oncomfortabel aanvoelen, maar dat is precies wat we willen, want juist dáár zit ontwikkeling en ruimte voor verandering.


https://www.thepowerlifestyle.nl/programma-s/small-group-programma/


https://www.thepowerlifestyle.nl/

Tegenwoordig wordt je plat gegooid met informatie over training en voeding. Bijna iedereen beschikt over een apparaat waarop je deze informatie zelf kunt achterhalen. Wat is dan de reden dat het zoveel mensen niet lukt om hun levensstijl om te gooien? MINDSET! Mindset is een onderschat element in het behalen én behouden van ieder resultaat en juist daar leggen wij bij The Power Lifestyle de basis voor. We willen weten wie jij bent en hoe je in het leven staat. Op deze manier gaan we er samen aan werken je patronen te herkennen en deze doorbreken om een waardevolle toekomst voor jou te realiseren. Met een portie brutale eerlijkheid van ons, gemengd met jouw toewijding, gaan we een resultaat creëren dat je op het moment nog niet eens voor mogelijk houdt.


 
Ben je bereid om samen met ons het spel te spelen?


https://www.thepowerlifestyle.nl/over-ons/


 

Deel dit: