organisatie

Heske Hypnotherapy

Onderneming

Met mijn RTT - Hypnotherapie & Coachig praktijk probeer ik mijn klanten op de meest efficiƫnte en transformatieve manier te helpen. Dankzij de Rapid Transformational Therapy methode (RTT) weet ik dat je je goed en krachtig kunt voelen en je leven veel sneller terug kunt krijgen dan je misschien denkt! In het onderbewust liggen onze automatische gewoonten opgeslagen, dus als we steeds weer tegen eenzelfde probleem aanlopen, dan zit onder het oppervlakte waarschijnlijk een mentale 'habit' ingebakken, die waarschijnlijk in de weg zit!


Ik ben gespecializeerd in het helpen van mensen die worstelen met hun relatie met eten en lichaamsbeeld, en vaak al jaren mislukte dieetpogingen en yoyo-en achter de rug hebben, met destructieve gevolgen. De dieper gelegen oorzaak heeft meestal niet zoveel met voedsel te maken, maar alles met core-beliefs die iets zeggen over eigenwaarde, grenzen bepalen, veiligheid en emotie-regulatie.


Sinds ik met mijn praktijk begon, zag ik hoe veel mensen hun leven veranderden door diepgewortelde, destructieve overtuigingen te aan te pakken die problemen gaven die onmogelijk op te lossen leken: (eet)verslavingen, laag zelfbeeld, depressie, angst- en eetstoornissen.


Ik werk face-to-face en online met klanten in het Nederlands, Spaans of Engels. Ga naar de website voor een gratis 1e gesprek!

Deel dit:
Contactpersonen van Heske Hypnotherapy