organisatie

Alpha Three

Onderneming, Vereniging / club

Welkom bij je 2nd home: een unieke trainingsfaciliteit met uitzicht op het water van de IJburgbaai. We zijn een internationale community voor fitnessliefhebbers die kwaliteitscoaching, premium faciliteiten, events en een authentieke trainingservaring bieden. Voor nieuwe sportschoolgangers, tot ervaren atleten: we verwelkomen iedereeen van alle niveaus om mee te doen!

PERSONAL TRAINING
Of je nu wilt afvallen, op zoek bent naar een nieuw persoonlijk record deadlift of een muscle-up wilt leren, een persoonlijke kennismaking met CrossFit wilt, of gewoon wat extra verantwoordelijkheid nodig hebt, één-op-één sessies met onze topcoaches zijn een geweldige manier om je kracht en conditie te ontwikkelen!

METCON (CROSSFIT)
Dit is onze CrossFit les. Een dagelijks vaardigheids- of krachtelement gevolgd door een WOD (Workout of the Day). MetCon is ons 'bread and butter' en je vindt deze lessen elke dag gedurende de week.

STRENGTH CLUB
Bulletproof je lichaam met zowel compound movements (squat, deadlift, bench press etc.) als accessoire oefeningen om kracht en stabilisatie te verbeteren. Vind traditionele training met halters, strongman en functionele bodybuilding-stijl in deze les.

Lees hier onze reviews

Bekijk hier onze coaches

Boek hier een trial CrossFit / Strength Club

Boek hier een trial Personal Training


Illustration
 
Contactpersonen van Alpha Three
Ik wil deelnemen