organisatie

Kindergarden IJburg

Onderwijsinstellling

Hoogwaardige kinderopvang met doordacht pedagogisch programma
Baby’s zien opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Als professionals op het gebied van ontwikkeling leveren we een deskundige bijdrage aan de groei van kinderen in hun eerste vier – heel belangrijke – levensjaren. We moedigen kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Samen met jou willen we hiervoor de basis leggen.


Kindergarden Amsterdam Haveneiland (KDV)
Veel licht valt er door de grote ramen, er is een mooie, centrale ruimte met een woonkeuken, een atelier en elke groep heeft een schuifpui waardoor er direct toegang tot de tuin is. De babygroepen op de eerste verdieping hebben een aparte buitenruimte waar ze veilig kunnen spelen. Ook de peuters hebben een eigen buitenruimte, deze is naar leeftijd ingedeeld. Voor buitenschoolse opvang verwijzen we je graag naar onze vestiging Steigereiland Noord.


https://www.kindergarden.nl/vestigingen/amsterdam/kinderopvang-amsterdam-haveneiland/kdv


Kindergarden Amsterdam Steigereiland (KDV en BSO)


Hoge ramen, veel licht en een heerlijke, ruim opgezette woonkeuken die grenst aan de atelierruimte. Bijzonder is de flinke en groene tuin van deze vestiging op Steigereiland Noord. Hij bestaat uit twee lagen en is bovendien verdeeld in diverse compartimenten, zodat ook baby’s en dreumesen veilig kunnen spelen. Onze trots is het ‘pomphuis’ met zandbak, de fietscirkel en Ineke: de prachtige, grote kastanjeboom!


https://www.kindergarden.nl/vestigingen/amsterdam/kinderopvang-amsterdam-steigereiland/kdv


 

Thema Onderwijs
Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Kindergarden IJburg