organisatie

Mom Entrepreneurs

Non-profit

PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE ONTWIKKELING
Samen Ondernemen en Samen Realiseren is
Samen Doen en Samen Succesvol zijn!

En dat is onze missie!
 
Wist jij dat investeren in jouw zelfontwikkeling een positief effect heeft op de relatie die je hebt met jouw partner, jouw kinderen, familie, vrienden en collega's?
 
Want, als jij lekker in jouw vel zit, dan straal jij dat ook uit naar jouw omgeving en neem jij mensen mee in jouw positieve flow. Wanneer de basisbehoeften in balans zijn, dan ben je beter in staat om voor jezelf en het gezin te zorgen.
 
Dan is er eindelijk TIJD om die felbegeerde dromen te laten uitkomen. 

Tijdens jouw journey op weg naar persoonlijk en zakelijk geluk, ontdek jij in de Mom Entrepreneurs Community de lifehacks die het gezinsleven vele malen makkelijker en leuker maken. Daarom organiseren wij workshops en evenementen die specifiek gericht zijn op de vrouw en haar gezin.


Wij geloven dat iedereen het recht en de plicht heeft om volwaardig mee te participeren in de maatschappij waarin wij leven. Het recht om een gelukkig mens te zijn en de plicht om een steentje bij te dragen aan de maatschappij waarin wij leven.

In deze community brengen wij jou in contact met mensen die net zoals wij, het beste uit het leven willen halen. Een gezond gezinsleven en een bloeiende carrière in de juiste balans. Het wiel is al uitgevonden en elke succesvolle ondernemer heeft hetzelfde gemeen, zij hebben passie en bezitten een hoge dosis ambitie. Het zijn mensen die in oplossingen denken en problemen als een uitdaging zien. Vrouwen en mannen met leiderschapskwaliteiten. Zij zijn een liefdevolle partner en zij zijn ouders die het belang van educatie erkennen. Deze ondernemers hebben een positieve mindset.

Hier in de ME Community mag jij jezelf zijn, maar dan wel de beste versie van jezelf. Jouw ontwikkeling is onze missie. Jouw doelstelling is onze visie.

Wij delen lessons learned en bieden jou informatie en tools met betrekking tot jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Wij brengen jou in contact met andere ondernemende vrouwen en mannen. Ook organiseren wij wekelijkse meet-ups zowel online als fysiek. Deelname hieraan is gratis bij een basislidmaatschap. Daarnaast kun jij aan een diverse reeks workshops en evenementen deelnemen.

Deel dit:
Contactpersonen van Mom Entrepreneurs