Organisatie

Photo020

Non-profit, Netwerkorganisatie, Informele groep

Photo020 is een nieuw initiatief in Amsterdam, in het voorjaar 2018 opgericht door Barend Houtsmuller en Erik van der Hulst. We organiseren tweemaandelijks op de woensdagavond in Cafe Restaurant Vrijburcht een bijeenkomst waar Amsterdamse fotografen, en andere geïnteresseerden, in een ontspannen omgeving hun passie en kennis kunnen delen en inspiratie op kunnen doen.


>> De 13e editie van Photo020 met Scarlett Hooft Graafland op woensdag 22 april WAT IS HET?


Photo020 is een platform voor fotografie in Amsterdam. Iedere twee maanden organiseren wij een fotografie avond in Theater & Café Restaurant Vrijburcht. Deze gratis Photo020 edities beginnen met een fotografendiner, gevolgd door een presentatie en interview 'Aan tafel met...' een inspirerende gastspreker en aansluitend de mogelijkheid voor portfolio reviews tijdens de netwerkborrel.


Daarnaast publiceren wij portfolio's van talentvolle fotografen en organiseren wij regelmatig workshops, colleges, wedstrijden en extra fotografie events.


VOOR WIE?
Photo020 is een ontmoetingsplek waar zowel gepassioneerde fotografen in elk stadium van hun carrière, als  galeriehouders, kunstverzamelaars en mensen met een liefde voor fotografie in een ontspannen omgeving hun passie en kennis kunnen delen, inspiratie op kunnen doen en contacten kunnen leggen.


>> We zoeken specifiek nog iemand die ons kan helpen met het beheer van de website <<

Illustration
 
Deel dit: