organisatie

Jonge Kind Centrum

Onderneming, Non-profit, Onderwijsinstellling, Vereniging / club

Het Jonge Kind Centrum biedt diensten aan ouders van jonge kinderen EN aan professionals die werken met het Jonge Kind.


Alles staat bij ons in het teken van de bevordering van de ontwikkeling van het Jonge Kind.


We bieden ouder-kind programma’s aan voor baby’s, dreumesen en peuters en professionals in de kinderopvang kunnen trainingen volgen om hun professionaliteit te versterken.


Stuk voor stuk zijn de diensten van hoge kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Bij het Jonge Kind Centrum werken professionals die dienstverlening en kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Daarnaast zijn de professionals allemaal gedreven en gepassioneerd op hun eigen vakgebied. Enthousiasme en betrokkenheid zijn dan ook de sleutelwoorden bij het Jonge Kind Centrum.


Op IJburg bieden we de ouder-kind programma's Babyclub en Dreumesfun aan. Beiden zijn programma's boordevol plezier voor ouder en kind en gericht op het ondersteunen en stimuleren van de hele ontwikkeling van je kind. Dusalles komt aan bod: van motorische ontwikkeling tot sociaal-emotionele ontwikkeling, van taalontwikkeling tot 'rekenen". Alles in de vorm van spel en spelen. Jij, samen met je kind. Daarnaast is het een plek waar je nieuwe contacten kunt leggen met ouders met kinderen in de leeftijd van die van jou. 


Iedere vrijdagochtend kun je ons vinden op de IJburglaan 1475 in het gebouw van kinderdagverblijf Small Society.


 


 


 

Deel dit: