Organisatie

ADHD en ADD coach

Onderneming

Coach voor mensen met ADHD en ADD

Als je ADHD hebt dan ben je vaak snel enthousiast. Goed in het bedenken van oplossingen. Je hebt veel energie. Je bent eerlijk en rechtvaardig. Je hebt humor en originele ideeën.

Helaas kan je ook last hebben van je ADHD of ADD

Je concentreren op school of werk. Je werk of huishouden organiseren. Zorgen dat je afspraken of huiswerk in je agenda komen te staan. Er dan ook nog voor zorgen dat je deze afspraken niet vergeet. Dat je op tijd komt. Dat je je huiswerk maakt. Ook op tijd. Relaties en vriendschappen onderhouden. Kinderen en werk combineren. Als je ADHD of ADD hebt dan kan dit lastig zijn.

ADHD /ADD heeft dus twee kanten. Maar als je te veel last hebt van de nadelen dan is het lastig om die mooie kant zien. En daar gebruik van te maken.

Ik ben coach voor mensen met ADHD en ADD. Ik werk oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat de nadruk in onze gesprekken ligt op het zoeken naar de oplossingen voor een bepaalde vraag of probleem. We gaan kijken naar wat er al wel werkt en dat proberen uit te breiden Zo komt er weer balans in de mooie en lastige kanten van ADHD en ADD.

thema's: Gezondheid
website: adhd-wijzer.nl
telefoon: 06-130 54 611