organisatie

One Room Living

Onderneming

Sinds 17 September 2016 Geopend op Ijburg, ONE ROOM LIVING.


Speciaalzaak in ruimtebesparend slapen en wonen sinds 1947.


 


Familiebedrijf One Room Living is in het jaar 1947 opgericht door grootvader Piet van den IJssel. Vader en zoon Ruud en Perry van den IJssel staan u nog altijd te woord bij het behartigen van al uw wensen op het gebied van slapen en wonen.


De Beddenwinkel, sinds 1947 zijn wij gespecialiseerd in ruimtebesparende bedden en slaapcomfort. U vindt bij ons de grootste en mooiste collectie bedkasten en slaapbanken. Vakkundig advies, klantgerichtheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.


Wij helpen u graag met het selecteren van een oplossing wat voor u het meest geschikt is, door u een passend advies te geven in onze showroom.


Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom aan de Pampuslaan 12-18 op Ijburg, waar wij onze eerst bestellende klanten een mooie openingsaanbieding mogen geven.


 


OPENINGSACTIE BEDKASTEN:


Als één van de tien eerst bestellende klanten van een bedkast, ontvangt u van ons een luxe pocketveringmatras Saturnus kado in de geschikte slaapmaat.


OPENINGSACTIE SLAAPBANKEN:


Als één van de tien eerst bestellende klanten van een slaapbank, ontvangt u van ons een textiel beschermpakket kado met 5 jaar vlekkengarantie.


 


Hopelijk tot snel!


TEAM ONE ROOM LIVING.

Thema Ruimtebesparend wonen en slapen.
Deel dit:
Standaardlocatie
Contactpersonen van One Room Living