organisatie

AN* Amsterdam atelier

Onderneming

AN* Amsterdam atelier is een fijne en grote ruimte van 80m2 dat voor diverse doeleinden gebruikt wordt. Het wordt gebruikt als creatieve werkplek voor Amsterdammers die daar hun creaties tot stand laten komen en ook daar worden verkocht. Elke derde zondag van de maand kan iedereen binnenkomen en kijken wat er zoal gemaakt en verkocht wordt. Zo ontwerpt en maakt kastontwerper Christiaan veldhuisen hier zijn kunstzinnige, op maat gemaakte, kasten en ontwerpt Baby1suit hier haar leuke, praktische en comfortabele (biologische) babypakjes. An* Amsterdam ontwerpt en maakt hier de originele, handgemaakte schouder- en boodschappentassen.


Ook worden de grote muren gebruikt als exposotieruimte voor de kunstwerken van kunstenaars.


Daarnaast worden er diverse workshops en cursussen gegeven. Zo is er het peuteruurtje waar we samen peuterliedjes zingen en dansen en daarna knutselen. De ouders hebben tijd en ruimte om ervaringen, tips en trics uit te wisselen en te delen onder het genot van een kopje thee of koffie.


Er is een programma voor creatieve kids vanaf 6 jaar, waar elke dinsdag een andere expert een gastles komt verzorgen om zijn/haar kennis te delen met de kids. Zoals o.a. techniek cupcakes versieren, schilderen op doek, hout bewerken, verhalen vertellen/presenteren, theater, thais eten koken en speksteen bewerken.


Binnenkort ook informatie avonden over (hoog) sensitieve kinderen en workshops over energieleer.


Tevens is de ruimte te huur voor o.a. vrijgezellendag, familiedag, vrienden/vriendinnendag, workshops geven, vergaderruimte of bedrijfsuitjes. Eventueel compleet verzorgd, maar ook de ruimte alleen huren is mogelijk.


Voor grotere groepen bieden wij met de naast elkaar gelegen ateliers een compleet verzorg programma aan.


Om op de hoogte te blijven van ons aanbod: like onze https://facebook.com/anamsterdamatelier


Voor meer informatie kun je ook mailen naar: enjoy@anamsterdam.com of bellen naar: 06-28 534 643


www.anamsterdamatelier.com


 


 

Illustration
 
Deel dit: